Logo site. Imaginea unei mâini care ţine un stilou şi textul www.limbalatina.ro

Despre Emanuel Boboiu, autor site

Poză Emanuel Boboiu (4 iunie 2016)

Limba latină a fost de-a lungul timpului una dintre pasiunile mele, pasiune care a început încă din clasa a IX-a, când am început să studiez sistematic, în special gramatica. Am căutat pe Internet un site în limba română care să explice câte ceva despre limba latină, dar se pare că lumea nu mai este interesată de aceasta. Astfel m-am gândit să fac eu un site care să prezinte măcar o părticică din nenumăratele lucruri interesante ce se leagă de limba romanilor.

În iunie 2006 am absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității "Babeș-Bolyai" Cluj-Napoca (secția Română-Latină).
În iunie 2015 am absolvit și postuniversitara Informatică Aplicată și Programare din cadrul Universității Tehnice Cluj cu o lucrare de disertație care oglindește realizarea teoretică și practică a Dicționarului Latin - Român Online și a unei aplicații pentru Android.
Am început, după cum se poate observa, să scriu (în ceea ce privește gramatica) sau să strâng din alte surse cât mai multe materiale pentru a fi utile celor care încă mai sunt puțin interesați de această limbă "moartă?".
Dacă cineva este interesat de colaborare, eu sunt Emanuel Boboiu, autorul site-ului "www.LimbaLatina.ro" (cel din poza de față) și găsiți la link-ul Contact (din meniu) căile prin care puteți da de mine.

Webmaster al site-urilor:

Pagina curentă a fost creată luni, 08 august 2016, 11:00
Ultima actualizare: miercuri, 05 iulie 2017, 01:38
Începând cu 08.08.2016 pagina curentă a avut 6745 vizualizări, 0,09% din total, 2,59 pe zi
Întregul site a avut un total de 7855554 vizualizări, o medie de 3019,04 pe zi
Autor site: Emanuel Boboiu
Salt la începutul conținutului

Valid HTML 5    CSS valid!