Pagina de start a forumului Limba latina, Lingua Latina Forum Limba latina, Lingua Latina Forum
Un site cu tot ce tine de limba latina. Exista varianta forumului in limba latina (alegeti limba din Profil). Hoc forum versionem Latinam habet (elige linguam in Persona).
 
 FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

completare catedrei de limba latina

 
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Limba latina, Lingua Latina Forum -> Discutii libere
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj

fortunata


Quaestor


Data inscrierii: 17/Apr/2007
Mesaje: 43
Locatie: Onesti

MesajTrimis: Dum Noi 02, 2008 9:03 pm    Titlul subiectului: completare catedrei de limba latina Raspunde cu citat (quote)

Cine mai preda si alte obiecte , desi e titular de limba latina? Pana anul acesta scolar am avut completata catedra de latina cu ore de literatura universala.Am studiat toti 4 ani literatura universala la sectia pe care am terminat-o de limbi clasice.si am rezultatele de la examene pe foaia matricola ,desigur.Deodata , anul acesta scolar nu s-a mai putut, mi s-a zis ca am voie sa predau doar ce scrie pe diploma.Cum se poate asa ceva?atunci unde scrie pe diploma celor de romana care tot predau latina de atatia ani?Cine poate sa-mi dea un raspuns avizat? S-a schimbat ceva in ultimul an ? Eu am destule ore de latina luandu-mi in completare orele de latina din alt colegiu , dar vreau sa stiu unde e dreptatea.
_________________
Exercitatio artem parat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

ifangela


Aedile


Data inscrierii: 22/Mar/2007
Mesaje: 64

MesajTrimis: Lun Noi 03, 2008 8:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bună Fortunara! După câte știu eu, dacă nu ai catedră completă și ești titular, poți preda materii pe care le ai studiat în facultate și sunt pe foaia matricolă, deci ești plătită normal, fiind calificată. Când ma duc azi la școală, mă interesez și îți scriu exact legea. Și la noi prof. titulară de latină are jumătate de normă - 9 ore, deși acu 10 ani avea normă întragă. S-a redus nr de elevi și s-au înjumătățit nr de clase la liceu. Și-a luat în completare ore la un liceu din Timișoara. În cele nouă ore are și opțional Cultură și civilizație latină. Tu ce specializare mai ai?Ne mai auzim!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger

ifangela


Aedile


Data inscrierii: 22/Mar/2007
Mesaje: 64

MesajTrimis: Lun Noi 03, 2008 1:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi pare rau, vestile nu sunt tocmai bune, nu sunt cum credeam eu. Situatia pe care ti-am prezentat-o mai sus se aplica la scolile din mediul rural. Atunci cand nu mai ai norma intreaga poti cere la inspectorat, in primavara, cand se face planul cadru, completare la alta scoala (numai pentru un an). Scrie-mi daca vrei detalii si ti le trimit intr-un mesaj privat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Limba latina, Lingua Latina Forum -> Discutii libere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum


Varianta in limba romana: Romanian phpBB online community