Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Ce se potriveste cel mai bine dintre optiunile urmatoare? |
Nu ma intereseaza interfata in latina |
|
0% |
[ 0 ] |
Inca nu am incercat interfata latina, dar de curiozitate o voi incerca |
|
28% |
[ 2 ] |
Am incercat interfata latina, dar am revenit la romana |
|
0% |
[ 0 ] |
In prezent folosesc interfata latina |
|
71% |
[ 5 ] |
|
Voturi totale : 7 |
|
Autor |
Mesaj |
manu Censor superior
Data inscrierii: 30/Dec/2006 Mesaje: 236 Locatie: Europa
|
Trimis: Mie Oct 31, 2007 12:50 am Titlul subiectului: Versiunea latina a forumului |
|
|
Este cineva care si-a setat interfata forumului in limba latina? As fi curios de niste comentarii in acest sens. Amintesc ca Lucumon, Bogdan Constantin Grigore, a muncit mult timp pentru a traduce forumul in latina, sunt sute de randuri de potrivit. De asemenea, daca se intampla sa gasiti vreo eroare, va rugam sa o semnalati aici.
Pentru a seta interfata forumului in latina, trebuie sa mergeti in Profil, iar acolo se gaseste un combo cu limbile existente. _________________ Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Videte bac.limbalatina.ro - Omnia de Bacalaureato! |
|
Sus |
|
|
ionela Censor
Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 254 Locatie: Suceava
|
Trimis: Joi Noi 01, 2007 6:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Versiunea în limba latină este mai interesantă și normal că îmi place mai mult. Știu cât a muncit Lucumon și nu a fost tocmai ușor. Este și asta o satisfacție, să reușești să te exprimi într-o limbă moartă ca și cum ar fi vie. Interesant chestionarul! _________________ carpe diem |
|
Sus |
|
|
magittaria Quaestor
Data inscrierii: 15/Ian/2008 Mesaje: 28 Locatie: Sibiu
|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 10:39 am Titlul subiectului: |
|
|
draguta versiunea in limba latina
stiu cat de dificil este sa realizezi chiar si mici fraze, intr-o limba sa-i spun mai... neutilizata, ca sa evit cliseul de "limba moarta"
si tot in acest sens propun sa vedem limba latina ca pe o femeie care doarme pentru un timp si care se metamorfozeaza intr-un copac... asemena lui dafne, incununandu-ne mintile celor care ne dorim sa o descoperim tot mai mult in fiecare zi |
|
Sus |
|
|
|