Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Mandeologul Miles
Data inscrierii: 16/Iun/2008 Mesaje: 3 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 16, 2008 4:06 pm Titlul subiectului: Numarul variantei pe foaia de examen. |
|
|
O sa stim numarul variantei?... As vrea sa aflu ca in cazul acesta voi avea de unde sti ce sa copiez, altfel, mai greu... _________________ Eu zic ca da. |
|
Sus |
|
 |
fabi19 Miles
Data inscrierii: 26/Feb/2008 Mesaje: 7
|
Trimis: Lun Iun 16, 2008 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu daca ai observat..dar daca iei din nou subiectele de pe net, vei vedea ca toate foile sunt numerotate acum. Deci, vor avea nr pe ele.. |
|
Sus |
|
 |
fabi19 Miles
|
Trimis: Lun Iun 16, 2008 5:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce as avea eu de intrebat..se verifica dictionarele? pt ca eu mi`am scris grilele intre randuri usor cu creionul.. |
|
Sus |
|
 |
ionela Censor
Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 254 Locatie: Suceava
|
Trimis: Lun Iun 16, 2008 9:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vă sfătuiesc să puneți mâna și să învățați! Ar fi păcat să pierdeți bacul...Se verifică dicționarele! _________________ carpe diem |
|
Sus |
|
 |
cos Aedile
Data inscrierii: 15/Mar/2007 Mesaje: 56
|
Trimis: Mar Iun 17, 2008 12:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Dar de ce credeti ca s-ar mai fi complicat sa mai numeroteze distinct fiecare set de variante atunci? Daca numarul variantei ar aparea pe foaie, atunci s-ar fi facut 100 de variante a 3 subiecte fiecare (ca anul trecut), nu cate 100 de variante numerotate pentru fiecare subiect. Varianta finala de subiecte NU va contine niciun numar - ea va fi alcatuita din cate un item din cele 100 alocate fiecarui subiect, fara sa mai apara pe foaia de concurs niciun numar. Sau ce credeti, ca va aparea asa:
Subiectul I (varianta nr. 36)
Subiectul II (varianta nr. 79)...
S-a schimbat sistemul fata de anul trecut tocmai pentru a evita pe cat posibil frauda (desi, dupa parerea mea, ineficient). Numerotarea s-a facut din doua motive: pentru ca elevului care doreste sa rezolve subiectele inainte de examen sa-i fie mai usor sa le urmareasca, iar cei care vor "compune" in dimineata examenului varianta (dupa tragerea la sorti a celor trei numere) sa nu incurce variantele. Restul e speculatie... Il sfatuiesc pe tanarul "mandeolog" sa se blindeze cu fituici care sa contina si subiectul, nu numai rezolvarea  |
|
Sus |
|
 |
ionela Censor
|
Trimis: Mar Iun 17, 2008 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
cos a scris: | ...Sau ce credeti, ca va aparea asa:
Subiectul I (varianta nr. 36)
Subiectul II (varianta nr. 79)... |
cos a scris: | Il sfatuiesc pe tanarul "mandeolog" sa se blindeze cu fituici care sa contina si subiectul, nu numai rezolvarea  |
Ce m-am distrat pe seama mesajului! BRAVO! _________________ carpe diem |
|
Sus |
|
 |
fabi19 Miles
|
Trimis: Mar Iun 17, 2008 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
vom vedea la romana scris daca apare nr pe pagina..sau nu.. |
|
Sus |
|
 |
Cristy Quaestor
Data inscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Mie Iun 18, 2008 8:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Anul trecut a aparut numarul, iar in privinta dictionarelor, depinde ce comisie pici, la mine s-a uitat cateva secunde asa in mare si apoi mi l-a dat. Aveam mici notitze discrete, dar nimeni nu a observat. |
|
Sus |
|
 |
Mandeologul Miles
Data inscrierii: 16/Iun/2008 Mesaje: 3 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 18, 2008 4:21 pm Titlul subiectului: Facem sa fie bine... |
|
|
Deci nu va fi, in cazul asta am gasit o smecherie ca sa imi dau seama de unde sa iau rezolvarile. stiti cum? pai miam notat primele 3 cuvinte din prima propozitie, si dupaia rezolvarile (ex Catulus, cel mai... ABCCDABADD ). dca pot copia de pe fituica, 3 p is ale mele. _________________ Eu zic ca da. |
|
Sus |
|
 |
hybridteory2000 Quaestor
Data inscrierii: 26/Mar/2008 Mesaje: 22
|
Trimis: Vin Iun 20, 2008 5:02 am Titlul subiectului: |
|
|
pacat ca ne folosim mintea in gasirea unor variante de copiat, in loc sa o folosim pentru invatat. pacat! |
|
Sus |
|
 |
ionela Censor
|
Trimis: Vin Iun 20, 2008 12:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Și uite așa se folosesc unii, in mod necinstit, de munca altora!  _________________ carpe diem |
|
Sus |
|
 |
manu Censor superior
Data inscrierii: 30/Dec/2006 Mesaje: 236 Locatie: Europa
|
Trimis: Sam Iun 21, 2008 2:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Ei vor fi buni poate la altceva... Asa, cand mai trec vreo 7 ani de la acest bacalaureat... _________________ Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Videte bac.limbalatina.ro - Omnia de Bacalaureato! |
|
Sus |
|
 |
ifangela Aedile
Data inscrierii: 22/Mar/2007 Mesaje: 64
|
Trimis: Sam Iun 21, 2008 9:31 am Titlul subiectului: tot despre copiat |
|
|
Apropo de copiat...Aveti grija..mai ales cei care ati invatat. De ce? O eleva de-a mea care a invatat ff bine i-a dat unui coleg care statea in spatele ei sa copieze tot ce a scris. El nu stia nimic prntru ca nu-l intersa scoala, chiulea ff mult. Ea a vrut sa il ajute. Culmea este ca el a luat nota 9, iar ea 8,5. E cinstit? Parerea mea e ca poti sa-ti ajuti colegii, dar pana la un punct. |
|
Sus |
|
 |
ionela Censor
|
Trimis: Sam Iun 21, 2008 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Cate cazuri din astea sunt! O groaza! Si cu diferente mult mai mari, chiar de 2, 3 puncte. Mai este si admiterea la facultate...Si acolo surprize, ca ocupa unul mai slab, dar care a copiat, locul altuia mai bun, dar cinstit.
Constiinta, dreptatea, cinstea....  _________________ carpe diem |
|
Sus |
|
 |
fabi19 Miles
|
Trimis: Sam Iun 21, 2008 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
La cei care au dat bacul olimpic s-a scris numarul fiecarui subiect pe foaia de examen (adica: sub 1 var 25, sub 2 varianta 30, sub 3 var 79).. deci..n`au facut nimic pt a preveni frauda..cum s-au tot laudat.. |
|
Sus |
|
 |
|