Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
catalin Quaestor
Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 25
|
Trimis: Mie Iun 13, 2007 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acelasi lucru stiu si eu tot ca Nik ca se trage o \singura varianta din cele 100. Asta numai la romana se intampla acest lucru...........nu cred ca la romana o sa ne dea la scris poezie..........asta ar insemna sa-si bata joc de noi............nu? Asa ca stati linistiti!o zi buna! |
|
Sus |
|
|
nick_igoan Quaestor
Data inscrierii: 06/Mar/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: Mie Iun 13, 2007 9:36 pm Titlul subiectului: uraAAA |
|
|
)) ce inventiv e romanul........ numa la prostii il duce capu.
deci:D. daca ai toate variantele de la 1 la 67 care le avem de pe acest site(ma refer la textele traduse) si le pui intr-un fiseir microfost documnet iti ocupa 5 foii. le pui frumos pe o discheta si te duci in oras la imprimanta (in caz ca nu ai acasa ) si dai la micsorat la marimea 4 adica pe o fioaie A4 sa incape 4 foi. ;)deci tot ce avem noi pana acu incap pe cam 5 foi cat palma(bineinteles dupa ce le tai cu foarfeca) .....si .....acu sa va arat de ce suntem inventivi. chair daca ei fac cum a zis caesar ...trag 5 variante si le combina.... si fac una siingura. deci daca va uitati exact mai jos dupa text scire intre paranteze ( Caesar,De bello Gallico,v,22) .deci noi cand facem fituicile inapinte de traducere scirem si nr.alea . daca va uitati is diferite la toate) si o sa avem maxim 7 foiete mici cand o sa se pubilce si pana la varainta 100.si rpd teai uiat pe ele ce nr tia cazut si tramiai cu aia in mana. si sa va zic cum putem face si la subiectu 2.(aela grila)
Varianta 5
1 b ovidius
2 b
3 a
4 a coniuratio
5 d
6 a
7 a
8 c
9 b
10 c
Varianta 22
1. b scipio
2. b consul
3. d
4. c
5. b
6. d
7. b
8. d
9. a
10. b
deci tu tot asa ...ti le faci mici (le scoti la imprimanta si ai sa ai 5 foi mici cat palma )si tot asa daca cumva ei le schimba tu ai sati dai seama ca ai doua rezolvate ...cred ca m-ati inteles la faza cu subiectele grila.
oricum nu va incurajez........ dar ....bafta la toti sa trecem cu BINE _________________ ....... |
|
Sus |
|
|
nick_igoan Quaestor
|
Trimis: Mie Iun 13, 2007 10:06 pm Titlul subiectului: ..... |
|
|
...si la grila ar fii bine sa scrii numai la 1 si 2:
varianta 2
1 a tacitus
2 c oda h
3 a
4 b
5 d
6 a
7 d
8 b
9 b
10 a
Varianta 3
1 b catullus
2 c orations q
3 b
4 d
5 b
6 a
7 c
8 b
9 c
10 d
e mai simplu ca sati dai seama. si in leg cu romana sigur nu va da la 3 poezie. va cade: ion ori ...enigma otiliei ......ori ......ultima noapte ........ori ......moara cu noroc . din aste 4 cade una 100% deci : invatati mai mult astea . ! bafta la totii _________________ ....... |
|
Sus |
|
|
ionela Censor
Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 254 Locatie: Suceava
|
Trimis: Dum Iul 01, 2007 5:40 pm Titlul subiectului: Re: ..... |
|
|
nick_igoan a scris: |
si in leg cu romana sigur nu va da la 3 poezie. va cade: ion ori ...enigma otiliei ......ori ......ultima noapte ........ori ......moara cu noroc . din aste 4 cade una 100% deci : invatati mai mult astea . ! bafta la totii |
Pacat ca nu a fost asa cum ti-ai dorit. Sper ca nu s-au luat prea multi dupa mesajul tau, si ca au invatat si poezia. Era chestie de probabilitate. Fiecare varianta avea aceeasi sansa de a cadea la tragerea la sorti.
De cat crezi ca ai facut la romana?
Macar nu te demoraliza si invata pentru celelalte probe. Mult succes tie si tuturor celor care dati bacul. _________________ carpe diem |
|
Sus |
|
|
alois Miles
Data inscrierii: 29/Mar/2007 Mesaje: 9 Locatie: BUCURESTI
|
Trimis: Dum Iul 01, 2007 6:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
mda....a trecut si proba de la romana,am avzut cu totii k se afiseaza numarul variantei,deci e clar k numarul variantei extrase il vom stii in momentul in care vor veni subiectele in sali.....so...hai va pup si va urez BAFTA! _________________ daca nu sti spre ce port te indrepti,niciun vant nu ti-e favorabil |
|
Sus |
|
|
nick_igoan Quaestor
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 6:13 pm Titlul subiectului: ... |
|
|
deci ionela iau intre 6 si 6.5 cam asa ...la romana .!
..dar .... .........eu voiam macar 8 ...8.5 ..dar asta e ...bine .. ca pana acu am note mari la celelalte _________________ ....... |
|
Sus |
|
|
nick_igoan Quaestor
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
aa... eram sa utit ...mersi ....si va urez si eu multa bafta maine la latina !!!!!!!!!!!!!!! sa luam nota marREEEEEE _________________ ....... |
|
Sus |
|
|
ingerash Quaestor
Data inscrierii: 21/Apr/2007 Mesaje: 19
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce pixuri fratilor ))))) exista alte metode.....risti dar macar esti sigur ca iei nota mare.......nu va zic metoda.......poate dupa bac )
Bafta la toti maine!!!!!! |
|
Sus |
|
|
manu Censor superior
Data inscrierii: 30/Dec/2006 Mesaje: 236 Locatie: Europa
|
|
Sus |
|
|
ingerash Quaestor
Data inscrierii: 21/Apr/2007 Mesaje: 19
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
aoleu......la primu si al-2lea sub la greu )
voi? |
|
Sus |
|
|
rifa Miles
Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 5:21 pm Titlul subiectului: well well well |
|
|
doar sa vorbim intre noi... :d
la ultima parte nu ne asteptam la horatius...
nu am scris asa mult aici... |
|
Sus |
|
|
nick_igoan Quaestor
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 6:01 pm Titlul subiectului: fiuuuu |
|
|
...da nici eu nu ma asteptam la horatiu ....(eu dina toti 8 am ales 4 si iam invatat bine dar..... a cazut ....unu din celelalte 4 ...dar tot am scirs asa o pagina ,....am comentat versurile aela) si in legatura cu copiatu .....la noi ...nu prea sa putut (in comnaratie cu celelate comisis)...dar am putut vb putin intre noi ....la noi nu au verificat dictionarele .....eu cand am vazu asta am pus traducerea si grila in dictionar ..... si.....sa putut :)dar trebuie sa fii foarte discret...iau intre 6.5 si 7.5 ...cam asa .... _________________ ....... |
|
Sus |
|
|
Cristy Quaestor
Data inscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
S-a copiat. pana au venit subiectele deja aveam grila si traducerea pe ciorna =)) adik 5 asigurat .... apoi am continuat .... super. fara probleme. |
|
Sus |
|
|
|