|
Limba latina, Lingua Latina Forum Un site cu tot ce tine de limba latina. Exista varianta forumului in limba latina (alegeti limba din Profil). Hoc forum versionem Latinam habet (elige linguam in Persona).
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
laviniadiana Civis Romanus
Data inscrierii: 01/Aug/2008 Mesaje: 1 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 2:27 pm Titlul subiectului: Librarie (dedicata latinei) / Centru cultural |
|
|
Buna,
Sunt Lavinia si am studiat Limbi clasice la Facultatea din Iasi. As vrea sa deschid o librarie / centru cultural in Bucuresti dedicata latinei si altor limbi clasice (unde se pot tine si reuniuni literare, se poate citi, jocuri pentru copii).
M-ar interesa sa stiu daca exista persoane interesate de aceasta idee, daca exista necesitatea de a avea astfel de librarie.
Astept raspunsurile voastre,
Lavinia |
|
Sus |
|
|
constantinrachita Aedile
Data inscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 79 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 7:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Interesanta idee, dar nu cred ca o sa ai succes daca va fi orientata doar pe limbi clasice. Ai nevoie de o gama larga de servicii care sa atraga si pasionatii de istorie, arheologie, geografie, "mistere" , s.a.m.d. Cred ca ar prinde bine o oaza de antichitate in postmodernism. Succes!! |
|
Sus |
|
|
ionela Censor
Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 254 Locatie: Suceava
|
Trimis: Mie Aug 06, 2008 3:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cu adevarat o idee interesanta. Mult succes!!! _________________ carpe diem |
|
Sus |
|
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|