Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
hybridteory2000 Quaestor
Data inscrierii: 26/Mar/2008 Mesaje: 22
|
Trimis: Dum Oct 19, 2008 12:06 am Titlul subiectului: anul asta mai putini "latinisti"? |
|
|
hei.eu am dat anul trecut bacul...si voiam sa mai fac si anul asta cate ceva cu cei care dau anul asta bacul.insa....nu prea vad oameni interesati |
|
Sus |
|
|
callypso89 Quaestor
Data inscrierii: 07/Mai/2008 Mesaje: 21 Locatie: Bacau
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 1:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Presupun ca vor aparea persoane interesate ceva mai tarziu...prin decembrie sau chiar ianuarie.. Oricum, daca se nimereste ca unul dintre cei care sustin bac-ul anul acesta la limba latina sa intre pe forum.. ascultati un sfat: puneti mana si lucrati variantele de anul trecut pana apar cele noi!! Daca nu aveti chef de traduceri ( desi ar trebui) , faceti macar grilele si eseurile, pentru ca nu aveti timp sa acumulati un asemenea volum de informatie in doar 2 luni, inaintea examenului. Daca va pregatiti din timp, cu siguranta rezultatele vor fi pe masura. |
|
Sus |
|
|
allyy_amylee Miles
Data inscrierii: 06/Noi/2008 Mesaje: 3 Locatie: Deva
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred k e cam greu sa ma apuc de grile daca noi nu am terminat materia. Desi sunt o latinista convinsa am observat ca nu stau prea bine cu materia si nu stiu cum sa procedez ca nicidata nu am timp. Mi se pare foarte mult de ivatat la materiile la care dau bacul(romana,istorie,latina,filosofie)...e un volum prea mare de informatii si nu pot recupera ce am pierdut. Cum sa procedez?Aveti niste sfaturi? |
|
Sus |
|
|
callypso89 Quaestor
Data inscrierii: 07/Mai/2008 Mesaje: 21 Locatie: Bacau
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca faci grilele, cauti raspunsuri...si le inveti din mers...si eu am dat bac si la filosofie . Nu e asa greu.. nu te apuca sa inveti foi intregi de teorie .. lucreaza direct p text, pe grile..fa eseuri..chiar daca nu ai suficiente informatii, o sa le capeti p parcurs.. Asa am procedat eu si am luat 9.60 la lb latina..spor:) |
|
Sus |
|
|
hybridteory2000 Quaestor
Data inscrierii: 26/Mar/2008 Mesaje: 22
|
Trimis: Sam Noi 08, 2008 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
ba poti recupera. sincer iti spun ca eu in 3 ani de zile nu am invatat mare lucru. insa in cls 12 m-am pus cu " burta pe carte" serios. multi au spus ca nu mai are sens...ca o sa iau..da sa nu ma astept la nota mare. e totusi un an de zile si sunt 5 materii....se poate face fata. totul e sa te organizezi...si sa fii constiincioasa |
|
Sus |
|
|
maya Miles
Data inscrierii: 06/Noi/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Sam Noi 08, 2008 2:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oameni interesati sunt numai ca nu multi stiu de acest forum.Sunt foarte bucuroasa ca l-am gasit si vreau sa va felicit ca doriti sa ajutati si pe ceilalti.
In acesti ani de liceu nu am facut mai nimic la latina si acum profesoara vrea ca noi sa nu copiem traducerile.Cam greu la inceput...o sa ma apuc singura de lucru sper ca ajutata si de voi sa iau o nota bunicica la bac.Va multumesc pentru tot ce faceti pentru noi. |
|
Sus |
|
|
ifangela Aedile
Data inscrierii: 22/Mar/2007 Mesaje: 64
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 10:45 pm Titlul subiectului: Nu se stie de acest site |
|
|
Intr-adevar, nu multa lume cunoaste situl, de aceea, azi, avand in vedere ca predau din nou latina, le-am dat elevilor mei indicatiile necesare pentru a-i introduce in lumea LATINISTILOR. Sper ca va fi o fereastra deschisa pentru ei. Succes tuturor![/i] |
|
Sus |
|
|
alina Civis Romanus
Data inscrierii: 20/Noi/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Noi 20, 2008 4:18 pm Titlul subiectului: buna... |
|
|
ufff..ce bn k am gasit acest sit...(( pt k am nevoie de voi....e greu la latina:(((.... |
|
Sus |
|
|
Adnana Aedile
Data inscrierii: 24/Ian/2008 Mesaje: 52 Locatie: Iasi
|
Trimis: Vin Noi 21, 2008 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna alina! la inceput pare greu ...dar o sa vezi ca vei reusi ...daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa-l ceri ....ti-l ofer cu cea mai mare placere....doar ca atunci cand trimiti mail ....sa stii ca iti voi raspunde in weekend ca in rest nu am net .....mult succes si ai incredere in tine ...vei reusi! |
|
Sus |
|
|
emma Civis Romanus
Data inscrierii: 23/Noi/2008 Mesaje: 1 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Noi 24, 2008 10:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
sh eu dau latina la bac si am rezolvat deja o parte din sub 1 si 2 din variantele de anul trecut,dar nu prea stiu ce sa fac la partea a treia...mai ales ca la scoala,ne-am bazat pe gramatica mai mult
voi ce ma sfatuiti? |
|
Sus |
|
|
Adnana Aedile
|
Trimis: Vin Noi 28, 2008 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai nu e chiar atat de greu ...exista literaturi ....si cartea Deliei Tiron care e super pentru subiectul 3 ...daca vrei iti pot trimite cateva modele de eseuri ....le am in calculator ...Succes! |
|
Sus |
|
|
Alex TWB89 Miles
Data inscrierii: 16/Noi/2008 Mesaje: 3 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 02, 2008 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adnana a scris: | pai nu e chiar atat de greu ...exista literaturi ....si cartea Deliei Tiron care e super pentru subiectul 3 ...daca vrei iti pot trimite cateva modele de eseuri ....le am in calculator ...Succes! |
Poti recomanda vreo carte de-a ei?
Ceva mai exact... |
|
Sus |
|
|
Adnana Aedile
|
Trimis: Sam Dec 20, 2008 7:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
fise pentru examenul de bacalaureat si mai are un dictionar mitologi Memento antiquitatis |
|
Sus |
|
|
Adnana Aedile
|
Trimis: Sam Dec 20, 2008 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca nu gasesti cartile ...cauta-ma si ti le trimit eu prin posta cu plata ramburs ..am mai facut asta ...si te-as ajuta cu placere. Succes! |
|
Sus |
|
|
scumpica18 Quaestor
Data inscrierii: 23/Dec/2008 Mesaje: 13
|
Trimis: Mie Dec 24, 2008 11:33 am Titlul subiectului: |
|
|
si eu dau la anu bacul la lb latina... poate o sa facem schimb de raspunsuri.... asa le rezolvam mai repede. Momentan am facut toate grilele si la subiectul 1 mai am un pic si termin. voi ati inceput pregatirea? |
|
Sus |
|
|
|