Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
G Miles
Data inscrierii: 15/Ian/2009 Mesaje: 3 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Ian 16, 2009 7:53 pm Titlul subiectului: hey |
|
|
Hey.Am si eu o intrebare.
La latina se pot lua note bune?Adica 8 9 fara sa te pregatesti cu un profesor?[parerea voastra]
si are cineva subiectele de anul trecut,va rog? |
|
Sus |
|
|
manu Censor superior
Data inscrierii: 30/Dec/2006 Mesaje: 236 Locatie: Europa
|
Trimis: Dum Ian 18, 2009 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
In Forumul Bac 2008 se pot vedea multe din cele care au fost anul trecut.
Cred ca se pot lua note destul de mari. _________________ Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Videte bac.limbalatina.ro - Omnia de Bacalaureato! |
|
Sus |
|
|
G Miles
|
Trimis: Mie Ian 21, 2009 7:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc!Doar ca mie nu mi se deschid in pdf:-< _________________ Lost in coma and covered in cake! |
|
Sus |
|
|
manu Censor superior
Data inscrierii: 30/Dec/2006 Mesaje: 236 Locatie: Europa
|
Trimis: Mar Ian 27, 2009 6:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai ia si tu Adobe Reader. si vor merge si PDF-urile, doar asa vor fi pentru bac la toate materiile pe edu, e necesar programul. _________________ Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Videte bac.limbalatina.ro - Omnia de Bacalaureato! |
|
Sus |
|
|
G Miles
|
Trimis: Vin Feb 06, 2009 9:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stiu doar ca nu prea am loc in calculator _________________ Lost in coma and covered in cake! |
|
Sus |
|
|
hybridteory2000 Quaestor
Data inscrierii: 26/Mar/2008 Mesaje: 22
|
Trimis: Sam Feb 21, 2009 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
note mari la bac fara meditatii se pot lua. eu una am luat 9.80....ceea ce zic eu ca e destul de bine.
o alta rugaminte. la inceputul anului am scris id-ul meu de mess pe forum pentru a putea ajuta pe cine are nevoie. a ajuta nu inseamna ca va trimit repede cele 100 de variante pentru a putea avea temele facute la scoala si media 10, dar la examen sa picati. nu!
speram sa lucram impreuna acele variante.
oricum variantele rezolvate sunt deja pe forumul de anul trecut. dar va rog....nu mai cereti doar astfel de ajutor |
|
Sus |
|
|
Adnana Aedile
Data inscrierii: 24/Ian/2008 Mesaje: 52 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi Feb 26, 2009 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
foarte frumos spus ....evident ca ajutorul nu inseamna sa oferi totul pe tava ...ci sa il determini sa stie ceva...frumos gestul tau ...credeam ca au disparut oamenii care au suflet ...dar vad ca m-am inselat si chiar ma bucur . |
|
Sus |
|
|
blondiana09 Miles
Data inscrierii: 10/Mar/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Mar 24, 2009 3:25 pm Titlul subiectului: buna |
|
|
in legatura cu titlul...nu stiu dak e chiar adevarat...jumate din clasa mea da la latina anu acesta...chiar daca aproape toti sunt cam paraleli cu aceasta limba...MULTA BAFTA celor care dau latina...:*:* |
|
Sus |
|
|
rasfy90 Miles
Data inscrierii: 28/Mar/2009 Mesaje: 3 Locatie: valcea
|
Trimis: Sam Mar 28, 2009 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu dau anul acesta bacu la latina si mi se pare cam greu..avand in vedere ca in cls a9a eram ingrozita de materia asta..acum imi place dar e foarte mult de lucru.. mi`e putin cam frica ..abia ma apuc de eseuri am lucrat variante ..dar nu prea am avut timp preocupandu`ma mai mult de celelalte materii...succes celor care mai dati scapam si de asta |
|
Sus |
|
|
mario Miles
Data inscrierii: 07/Mai/2009 Mesaje: 2 Locatie: abrud
|
Trimis: Joi Mai 07, 2009 8:27 pm Titlul subiectului: bacul |
|
|
salutare, latinistilor! cu ce sa contribui la rezolvarea subiectelor de anul acesta? _________________ semper leo |
|
Sus |
|
|
|