|
Limba latina, Lingua Latina Forum Un site cu tot ce tine de limba latina. Exista varianta forumului in limba latina (alegeti limba din Profil). Hoc forum versionem Latinam habet (elige linguam in Persona).
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Angelyk Civis Romanus
Data inscrierii: 08/Dec/2008 Mesaje: 1 Locatie: GL
|
Trimis: Mie Apr 15, 2009 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
bogdan81 a scris: | Angela, referitor la eseul pe care l-ai postat mai sus, trebuie sa spun ca am ramas mut. Asa se fac astazi asa-zisele eseuri la latina? Marturisesc ca eu am cam pierdut contactul cu liceul de cand l-am terminat, adica in 2000. Ce-i abureala asta infantila, plina de clisee stupide? Nu mai vorbesc de incheierea lacrimogena, de-a dreptul de necitit. Probabil ca, din 3.5 p, as fi dat cel mult 1 p. |
Nu inteleg care este problema in legatura cu acest eseu. Asa ni se spune si noua la scoala sa le facem. Si ce ai vrea sa scrim in el? Nu e ca si cum o opera de acum 2000 de ani poate fi interpretata ca textele din prezent. Vrei sa scriem despre problemele de constiinta ale eului liric sau ce? Nu pot sa interpretez o poezie de dragoste ca o creatie simbolista sau futurista in care fiecare element are alte conotatii. Te rog frumos sa imi explici ce ar trebui sa contina acel eseu ca sa fie mai aproape de bine. |
|
Sus |
|
|
rCiprian Civis Romanus
Data inscrierii: 21/Apr/2009 Mesaje: 1 Locatie: Romania / Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 21, 2009 6:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
care veniti in bucuresti la facultate ma ? |
|
Sus |
|
|
camelia putinelu Civis Romanus
Data inscrierii: 25/Mai/2009 Mesaje: 1 Locatie: lugoj
|
Trimis: Lun Mai 25, 2009 6:25 pm Titlul subiectului: subiectul III |
|
|
In calitate de profesoara si de corector la numeroase "editii" ale Bac-ului,va sugerez la subiectul al III-lea sa respectati intocmai cerintele formulate,pt.ca in functie de acestea este construit baremul de corectare.
Accentul cade pe interpretarea textului propriu-zis si pe capacitatea de interpretare a fiecaruia dintre voi in functie de cunostintele pe care le aveti raportat la autorul respectiv si la opera sa.Desigur ca va puteti referi la cateva date despre autor,incadrarea in epoca si la date despre opera respectiva,dar acest lucru constituie doar introducerea.
Atentie!!! Fiecare autor din cei 7 si fiecare opera are specificul sau,pe care trebuie sa-l cunoasteti.
Nu e atat de greu,dar nici foarte simplu nu e,pentru ca daca veti"bate apa in piua"veti primi o nota "apa de ploaie"!
Voi reveni cu sfaturi pentru subiectul I si II.
Daca va pot ajuta(in limita timpului meu),contactti-ma!
SUCCES!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ prof.CP |
|
Sus |
|
|
quick_silver Miles
Data inscrierii: 26/Mai/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Mai 26, 2009 12:32 am Titlul subiectului: |
|
|
am rezolvarea subiectelor 1 si 2.id-ul meu de mess este beatrice.popescu |
|
Sus |
|
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|