|
Limba latina, Lingua Latina Forum Un site cu tot ce tine de limba latina. Exista varianta forumului in limba latina (alegeti limba din Profil). Hoc forum versionem Latinam habet (elige linguam in Persona).
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
minelissimo Miles
Data inscrierii: 28/Apr/2011 Mesaje: 9 Locatie: Angers Franta
|
Trimis: Joi Apr 28, 2011 10:31 pm Titlul subiectului: Fapt divers in Roma antica |
|
|
Un prizonier dac din tinuturile libere din Transilvania fu capturat si pentru ca fu obraznic cu centurionul, il bagara in arena si dadura drumul la un leu care alerga sa-l prinda.
Spectatorii urlau: -Mai repede, mai repede, alearga mai repede ca te prinde leul!
Dar el calm le raspunse: N-aveti nicio grija, stiu ce fac, nu risc absolut nimic, am deja un tur inaintea lui.... _________________ Vade retro, satana! (Vezi in retrovizor, ce dracu!) |
|
Sus |
|
|
gamesblog Miles
Data inscrierii: 25/Iul/2011 Mesaje: 9
|
Trimis: Joi Aug 18, 2011 10:18 am Titlul subiectului: |
|
|
ha ha, pe alocuri comic:)) |
|
Sus |
|
|
emilia Quaestor
Data inscrierii: 11/Iun/2012 Mesaje: 24
|
Trimis: Joi Iun 28, 2012 11:54 am Titlul subiectului: |
|
|
) Interesant mod de a vedea lucrurile, avand in vedere ca avea toporul deasupra capului. |
|
Sus |
|
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|