Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
ana_pisoias Miles
Data inscrierii: 04/Dec/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 10:14 pm Titlul subiectului: Meditatii la latina |
|
|
As avea o intrebare la adresa dvs, celor care cunoasteti limba latina si intrati frecvent pe acest forum: daca,cumva, stiti pretul unei sedinte de meditatii? Sper ca nu v-a ofensat cu nimic aceasta intrebare si astept raspuns cat mai repede. Multumesc anticipat |
|
Sus |
|
 |
manu Censor superior
Data inscrierii: 30/Dec/2006 Mesaje: 236 Locatie: Europa
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 10:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Meditatii pentru ce anume? Pur sis implu pentru tine, ca sa stii cat mai multa latina? Pentru bacalaureat? Cred ca nu am cunoscut niciodata pe cineva care sa ia ore la latina, mi se pare tare ciudat, eu faceam cu profesorul meu in plus pentru ca ii placea si lui si ma pasiona si pe mine. Dar daca profesorii care intra pe acest forum vad acest mesaj, as fi curios si eu daca au dat vreodata ore de latina... contra cost... _________________ Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Videte bac.limbalatina.ro - Omnia de Bacalaureato! |
|
Sus |
|
 |
ana_pisoias Miles
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 11:39 pm Titlul subiectului: multumesc pt promptitudine |
|
|
problema sta in felul urmator : eu am o situatie f critica la latina , iar parintii mei nu stiu chiar toata situatia (deoarece nu ar intelege-o, si nu as vrea sa le schimb impresia despre mine) si oricum nu le pot spune ca am nevoie de meditatii deoarece stiu ca i-as dezamagi, deoarece sora mea mai mare nu a facut meditatii decat in clasa a 12 a .... iar eu sunt a 11 a....situatia este putin delicata deoarece as plati aceste meditatii din economiile mele  |
|
Sus |
|
 |
constantinrachita Aedile
Data inscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 79 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mie Dec 05, 2007 3:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Se ofera meditatii la limba latina si costul nu este cu nimic diferit fata de celelalte discipline. Depinde foarte mult de profesor. Totusi eu nu iti recomand aceasta solutie. Limba latina se invata f greu, trebuie sa platesti multe sedinte, iar cu economiile tale mai bine iti faci vacanta la munte sau la mare. Pentru studiul limbii latine eu iti recomand "Gramatica limbii latine" de Virgil Matei. Este conceputa special pentru autodidacti. Contine teorie, exercitii si solutiile exercitiilor. Succes! |
|
Sus |
|
 |
ana_pisoias Miles
|
Trimis: Mie Dec 05, 2007 12:34 pm Titlul subiectului: multumesc |
|
|
multumesc pentru raspunsuri.... voi tine cont de sfat |
|
Sus |
|
 |
Adnana Aedile
Data inscrierii: 24/Ian/2008 Mesaje: 52 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi Ian 24, 2008 12:57 pm Titlul subiectului: Re: Meditatii la latina |
|
|
ana...pretul depinde de profesori am auzit ca poate ajuge si la 70RON sedintza ...important e sa vrei sa inveti ca oameni care sa te ajute se mai gasesc ...eu una ma numar printre ei ...daca ai nevoie de ceva te astept pe mail sau cu un mesaj aici .succes! |
|
Sus |
|
 |
|