Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
valentina Miles
Data inscrierii: 09/Dec/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Sam Dec 22, 2007 5:11 pm Titlul subiectului: pregatire bac |
|
|
am urmarit discutiile de anul trecu despre bacul la latina si ar fi bine daca am reusi sa ne organizam si anul asta cei care dam bacul. :) .Sa facem schimb de eseuri si de traduceri...sper sa-mi raspundeti :) |
|
Sus |
|
 |
manu Censor superior
Data inscrierii: 30/Dec/2006 Mesaje: 236 Locatie: Europa
|
Trimis: Dum Dec 23, 2007 12:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Stai linistita Valentina, incet-incet vin ei cei care dau bacul.
Nu stiu... sunt alte subiecte propuse anul acesta sau au ramas aceleasi? _________________ Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Videte bac.limbalatina.ro - Omnia de Bacalaureato! |
|
Sus |
|
 |
valentina Miles
Data inscrierii: 09/Dec/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Dec 23, 2007 2:11 am Titlul subiectului: |
|
|
anul acesta vor fi alte subiecte!vor respecta forma celor de anul trecut! desi am inceput meditatiile mi s-ar parea interesant sa facem schimb de impresii.Ar fi tragic daca cei care dau bacul la latina or sa constientizeze "dificultatea" acestuia deabia in martie,cand vor fi afisate subiectele.Desi aparent subiectel sunt usoare este nevoie de munca pentru a obtine note mari.Pana acum am lucrat la scoala doar Catul...ceea ce este in programa. O sa incerc sa postez eseurile pe care le-am facut pana acum ,pentru cei interesati... |
|
Sus |
|
 |
andra Miles
Data inscrierii: 08/Ian/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Ian 08, 2008 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
manu asa este uite ca am aparut si eu  |
|
Sus |
|
 |
manu Censor superior
Data inscrierii: 30/Dec/2006 Mesaje: 236 Locatie: Europa
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 12:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Succes tuturora la bac!
In legatura cu prerezolvarea subiectelor, va veti descurca voi... Totul e sa inceapa cineva. _________________ Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Videte bac.limbalatina.ro - Omnia de Bacalaureato! |
|
Sus |
|
 |
simona.p Civis Romanus
Data inscrierii: 14/Mar/2008 Mesaje: 1 Locatie: PASCANI
|
Trimis: Vin Mar 14, 2008 5:21 pm Titlul subiectului: vreau si eu o metdoda eficienta |
|
|
va rog s ma ajutati ..si anume s imi dati niste sfaturi..cum as putea s retin mai bn gramatica dar si literatura  |
|
Sus |
|
 |
andrutza Miles
Data inscrierii: 08/Mar/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin Mar 14, 2008 8:43 pm Titlul subiectului: ai dreptate |
|
|
dar vad ca anul acesta nimeni nu isi da interesul eu am pus niste traduceri si nimeni nimik
cred ca toti se cred asi in ale latini ...pacat ca se duce totul de rapa.. _________________ andra |
|
Sus |
|
 |
Adnana Aedile
Data inscrierii: 24/Ian/2008 Mesaje: 52 Locatie: Iasi
|
Trimis: Vin Mar 14, 2008 11:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna simona! incearca sa faci fise pe care sa incerci sa le uitlizezi pe text...literatura se invata facand comentarii pe text si asa capeti si experieanta pentru bac....eu te astept cu intrebari pe mail sau mess si in masura in care pot te ajut cu placere. Succes! |
|
Sus |
|
 |
hybridteory2000 Quaestor
Data inscrierii: 26/Mar/2008 Mesaje: 22
|
Trimis: Mie Mar 26, 2008 12:28 am Titlul subiectului: cred ca o sa am nevoie de ajutor |
|
|
o sa am nevoie de ajutorul vostru. la subiectul 1 si 2 nu am probleme. insa partea a 3 ma distruge. am tot incercat sa fac eseuri si mai mult de 1 pagina jumatate doua nu imi ies. de exemplu la ovidius ...uneori cred ca vorbesc prea mult despre el...alte ori prea putin si nu imi iese deloc eseul.
daca ma puteti ajuta in vreun fel....desi nici nu stiu cum ati putea  |
|
Sus |
|
 |
Adnana Aedile
Data inscrierii: 24/Ian/2008 Mesaje: 52 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mie Apr 16, 2008 9:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna ...ai putea face eseul la calculator si trimite un mail ...promit ca il citesc si te mai ajut cu idei ca sa te poti perfectiona ...
succes |
|
Sus |
|
 |
|