|
Limba latina, Lingua Latina Forum Un site cu tot ce tine de limba latina. Exista varianta forumului in limba latina (alegeti limba din Profil). Hoc forum versionem Latinam habet (elige linguam in Persona).
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
caesar Aedile
Data inscrierii: 29/Mar/2007 Mesaje: 65
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 5:02 pm Titlul subiectului: Va rog..!!! Ajutati-ma..!!! |
|
|
Sunt in clasa a XII-a...si am nevoie de o nota la limba latina...Vreau sa va spun ca sunt un dezastru la gramatica... ..Nu pot sa invatz pt. ca nu-mi place...in schimb...la literatura....am 10.. ...am citit toate operele de pana acum..(cele obligatorii, pt. bac)..mi-au placut, am comentarii...caracterizari...tot..!!! Am nevoie sa ma ajutatzi sa traduc ceva, ca sa-mi iau o nota buna si la gramatica...Stiu ca nu prea suntetzi deacord sa ne ajutatzi cu temele...dar asta chiar este pentru o cauza nobila..!!! Fragmentele mele sunt :
"Itaque, paulisper apud oppidum morati aqrosque Remorum depopulati, omnibus vicis aedificiisque incensis, ad castra Caesaris omnibus copiis contenderunt et a milibus passuum minus duobus castra posuerunt."
"His traditis omnibusque armis ex oppido collatis, ab eo loco in fines Ambianorum pervenit, qui se suaque omnia sine mora dediderunt. [...] Eorum fines Nervii attingebant."
"Eodem tempore a P. Crasso, quem cum legione una miserat ad Venetos, Venellos, quae sunt maritimae civitates Oceanumque attingunt, certior factus est omnes eas civitates in potestatem populi Romani esse redactas."
Va multumesc mult...Si sper sa primesc raspuns de la voi cat mai curand..!!! Raman datoare, daca se poate, am voie si vretzi, am sa pun pe site niste referate de-ale mele...Sunt corectate de profesoara:P.. Inca o data va multumesc..!!!! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|